Så enkelt blir ditt projekt

Den enkla vägen till ett miljöriktigt, godkänt avlopp

Avloppshuset ger dig en nyckelfärdig totallösning för enskilt avlopp. Vi tar hand
om varenda steg fram till en godkänd lösning, exempelvis tillståndsansökningar, vattenprov, teknisk beskrivning av lösningen, situationsplan över din fastighet, yttrande från slamtömningsentreprenör, grävning av provgrop, markarbeten, installation av utrustning samt slutrapport till myndigheterna.

Rätt lösning för just ditt hushåll

Det spelar ingen roll om din tomt är platt eller kuperad, bergig eller lättgrävd, placerad på fastlandet eller ute i skärgården. Vi väljer en passande teknologi för reningsprocessen och bygger anläggningen med komponenter från marknadsledande tillverkare såsom BAGAFANN, Ecolator och InnoClean. Naturligtvis väger vi också in dina egna krav när det gäller ekonomi och komfort.

Fast pris och generösa garantier

I den offert som du får kan du se exakt vilka arbetsmoment som Avloppshuset åtar sig och vad det kommer att kosta. Jobbet börjar med en grundlig utredning, som vi skickar in till berörda myndigheter. Skulle den föreslagna lösningen mot förmodan inte bli godkänd så slipper du självklart att betala för det arbete vi lagt ner. När lösningen väl är på plats får du automatiskt 10 års produktgaranti.

Bekymmersfri drift

När installationen är klar startar vi anläggningen tillsammans med dig, så att du lär dig hur allt fungerar. Du får även en grundlig dokumentation av lösningen och instruktionsböcker för de komponenter som ingår.

De flesta avloppslösningar kräver någon form av regelbunden service för att fungera korrekt. Om du vill slippa ansvaret för detta kan du teckna ett serviceavtal. Då kommer en tekniker från Avloppshuset ut till dig med jämna intervall och utför alla nödvändiga åtgärder.

Boka ett kostnadsfritt, förutsättningslöst besök

Slå en signal på 08 – 81 20 20 och beställ ett konsultbesök! Vår specialist kommer hem till dig för att höra om dina behov och besiktiga tomten. Efter några dagar får du en noggrant specificerad fastprisoffert. Självklart är konsultationen helt kostnadsfri.