Toalettsystem

Så enkelt blir ditt val av rätt toalettsystem

Rätt toalettlösning för just ditt hushåll

Det spelar ingen roll om ni inte kan ha en vanlig traditionell vattentoalett i er fastighet. Vi på Avloppshuset har även en lösning för det. Genom samarbete med marknadens ledande tillverkare av alternativa lösningar kan vi plocka fram en nyckelfärdig totallösning som passar ert hushåll med fast pris och generösa garantier.

I den offert som du får kan du se exakt vilka arbetsmoment som Avloppshuset åtar sig och vad det kommer att kosta. Jobbet börjar med en grundlig utredning, som vi skickar in till berörda myndigheter om så behövs. Skulle den föreslagna lösningen mot förmodan inte bli godkänd så slipper du självklart att betala för det arbete vi lagt ner. När lösningen väl är på plats får du automatiskt 10 års produktgaranti.

Bekymmersfri drift

När installationen är klar startar vi anläggningen tillsammans med dig, så att du lär dig hur allt fungerar. Du får även en grundlig dokumentation av lösningen och instruktionsböcker för de komponenter som ingår.

De flesta toalettlösningarna kräver någon form av regelbunden service och det klarar man i allmänhet att göra den löpande servisen själv men det kan vara skönt att veta att vi även har service som ni som kund kan teckna i form av ett serviceavtal. Då kommer en Avloppshuset tekniker ut till dig med jämna intervall ungefär en gång om året och utför alla nödvändiga åtgärder som behövs för en säker drift.

Boka ett kostnadsfritt, förutsättningslöst besök

Ring oss på 08 – 81 20 20 och beställ ett konsultbesök! Vår specialist kommer sedan hem till dig för att höra om era behov och besiktiga fastigheten för att föreslå en passande lösning. Efter några dagar får du en noggrant specificerad offert med fast pris. Konsultationen är helt kostnadsfri.